Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βρήκε ρυθμό και έμεινε στο μηδέν με τη Las Palmas

Δεν βρήκε ρυθμό και έμεινε στο μηδέν με τη Las Palmas

Η Liverpool δεν κατάφερε να βρει ρυθμό και να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, μένοντας στο 0-0 με τη Las Palmas στο Anfield στο δεύτερο και τελευταίο φιλικό της σημερινής ημέρας.

Ήταν το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της Premier League, με τον Arne Slot να βλέπει εν δράσει τους παίκτες που έχουν λιγότερες προπονήσεις στα πόδια τους, αλλά και άλλους που δεν αναμένεται να ξεκινήσουν το Σάββατο, όπως οι Endo, Elliott και Jones.

Α’ Ημίχρονο: Στο δεύτερο φιλικό της ημέρας, ο Arne Slot επέλεξε μια ενδεκάδα, από την οποία ξεχώριζαν τα ονόματα των Robertson, Konate, Endo, Gakpo και Nunez.

Με τη συμπλήρωση 16 λεπτών η Liverpool είχε την πρώτη της στιγμή, με πλασέ του Gakpo και στο 18’ σκόραρε με προβολή ο Nunez, έπειτα από γύρισμα του Doak με το κεφάλι, όμως το γκολ δεν μέτρησε για οφσάιντ του Ουρουγουανού.

Στο 22ο λεπτό ήταν η σειρά της Las Palmas να κάνει αισθητή την παρουσία της στην περιοχή των γηπεδούχων, όταν ο Kelleher υποχρεώθηκε σε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Suarez, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ένα ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και με τους Reds να έχουν ναι μεν από την αρχή της κατοχής, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν αρκετά, ώστε να γίνουν απειλητικοί.

Β’ Ημίχρονο: Από σέντρα του Robertson και κεφαλιά του Endo προέκυψε γ πρώτη στιγμή της Liverpool στην επανάληψη στο 52’ και αμέσως μετά ο Cillessen εξουδετέρωσε το πλασέ του Nunez.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Slot ήρθε όμως στο 59’ με δυνατό εκτός περιοχής αριστερό σουτ του Robertson που σταμάτησε στο δοκάρι. Ο Σκωτσέζος δευτερόλεπτα αργότερα άφησε τη θέση του στον Scanlon και στο 67’ αντικαταστάθηκαν οι Gakpo, Nunez και Phillips από τους Morton, Blair και Nallo.

Ο Cillessen είχε σωστή αντίδραση και στην προσπάθεια του Bradley στο 74’, έπειτα από τις ντρίπλες και τη δημουργία του Doak.

Στο 88’ η Las Palmas θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, όμως ο Gil δεν κατάφερε να σπρώξει απλώς τη μπάλα στα δίχτυα, με τον Kelleher εξουδετερωμένο.

Liverpool: Kelleher; Bradley, Konate, Phillips (Nallo 67′), Robertson (Scanlon 60′); Endo, Jones; Doak, Elliott, Gakpo (Morton 67′); Nunez (Blair 67′)

Για τους Reds ακολουθεί το επόμενο Σάββατο η πρεμιέρα της Premier League στην έδρα της Ipswich.

Λευκή ισοπαλία στο δεύτερο φιλικό.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com