Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν έφτασε η προσπάθεια των Virgil & Gakpo – στον τελικό Trent και Gomez

Δεν έφτασε η προσπάθεια των Virgil & Gakpo – στον τελικό Trent και Gomez

Η Αγγλία ήταν η μεγάλη νικήτρια στον δεύτερο ημιτελικό του Euro το βράδυ της Τετάρτης, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ολλανδίας των Virgil van Dijk και Cody Gakpo στο Ντόρτμουντ.

Τα Τρία Λιοντάρια μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, ωστόσο με το εύστοχο πέναλτι που Kane και το χρυσό γκολ του Watkins στις καθυστερήσεις πήραν την πρόκριση για τον τελικό του Βερολίνου την Κυριακή, όπου και θα αντιμετωπίσουν την Ισπανία.

Virgil van Dijk και Cody Gakpo αγωνίστηκαν σε όλο το ματς και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν εκείνοι στον τελικό με τους Oranje.

Οι Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez έμειναν στον πάγκο από την πλευρά της Αγγλίας, αλλά θα βρίσκονται στον σπουδαίο τελικό της Κυριακής, ενώ ούτε ο Ryan Gravenberch πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η Αγγλία έφτασε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Euro και ευελπιστεί να πράξει αυτή τη φορά, αυτό που δεν κατάφερε το 2021, δηλαδή να κατακτήσει το τρόπαιο, κάτι που σημαίνει πως πέρα από το Copa America που δεδομένα θα το κερδίσει παίκτης της Liverpool, θα καταλήξει και το Euro σε εθνική που εκπροσωπείται από άσους των Reds.

Ισπανία και Αγγλία θα αναμετρηθούν το βράδυ της Κυριακής στις 22:00.

Στον τελικό του Euro η Αγγλία.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com