Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δανεικός στην Blackburn Rovers ως το τέλος της χρονιάς ο Owen Beck

Δανεικός στην Blackburn Rovers ως το τέλος της χρονιάς ο Owen Beck

Η Liverpool επέτρεψε στον αριστερό μπακ Owen Beck να μετακινηθεί ξανά δανεικός αυτή τη σεζόν, με τον 22χρονο να μετακομίζει στην Championship για να ενταχθεί στην Blackburn Rovers.

Ο Beck, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν με τη Dunde στην Premiership Σκωτίας, θα περάσει για λογαριασμό της Blackburn. Η ομάδα του John Eustace είναι 3η στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας μετά από δύο νίκες και μια ισοπαλία, με τον αριστερό μπακ της Liverpool να έρχεται για να προσφέρει ανταγωνισμό για την πρώτη επιλογή του manager των Rovers, τον Harry Pickering.

Ο Beck έλαμψε στη Dunde την περασμένη χρονιά και αυτό τράβηξε το ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους –συμπεριλαμβανομένων τόσο της Celtic όσο και της Rangers, οι οποίοι έψαχναν για μόνιμες συμφωνίες – αλλά πάρθηκε η απόφαση να τον στείλουν ξανά ως δανεικό.

Είναι η έβδομη συμφωνία δανεισμού που έχει υλοποιήσει η Liverpool μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι και η δεύτερη στην Championship μετά την μετακίνηση του επιθετικού Lewis Koumas στη Stoke City.

Η Blackburn αντιμετώπιζε τη Blackpool στον δεύτερο γύρο του Carabao Cup την Τρίτη 27.8.2024, με τον Beck να ήταν απίθανο να μπει στην αποστολή. Ωστόσο, το ντεμπούτο του θα μπορούσε να γίνει μόλις το Σάββατο, όταν οι Rovers επισκεφθούν τη Burnley του Scott Parker στο πρώτο ντέρμπι του Ανατολικού Lancashire της χρονιάς.

Η Liverpool και η Blackburn έχουν χτίσει μια γόνιμη σχέση τα τελευταία χρόνια, με τους Harvey Elliot, Tailer Morton, Leighton Clarskon και Billy Koumetio να περνούν όλοι δανεικοί στο Ewood Park. Η περίοδος του Elliot στους Rovers θεωρήθηκε διαμορφωτική, επιτρέποντάς του να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα πριν καθιερωθεί ως μέρος της 1ης ομάδας στο Anfield.

Αυτό είναι απίθανο να συμβεί με τον Beck, ο οποίος έγινε 22 ετών τον Αύγουστο, αν και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ομάδα του Arne Slot την επόμενη σεζόν. Μαζί με τον Beck και τον Koumas, η Liverpool έστειλε επίσης τον Luke Chambers και τον Calvin Ramsay στη Wigan, τον Luca Stephenson στη Dundee United, τον Rhys Williams στην Morecambe και τον Fabian Mrozek στην IF Brommapojkarna ως δανεικούς αυτό το καλοκαίρι.

Δανεικός στην Blackburn Rovers ως το τέλος της χρονιάς ο Owen Beck

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com