Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δέκα σειρές & ταινίες σχετικές με την Liverpool και το ποδόσφαιρο που μπορείτε να δείτε

Δέκα σειρές & ταινίες σχετικές με την Liverpool και το ποδόσφαιρο που μπορείτε να δείτε

Όλος σχεδόν ο πλανήτης έχει μπει σε καραντίνα και πρέπει να μένει σπίτι, προκειμένου να μην εξαπλωθεί περεταίρω ο κορονοϊός, οπότε θα σας προτείνουμε δέκα σειρές (ντοκιμαντέρ) και ταινίες σχετικές με την Liverpool και το ποδόσφαιρο που μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Netflix και στο Amazon Prime.

Amazon Prime:

1. Πρωταθλητές Ευρώπης: Η ανασκόπηση της σεζόν 2018-19

Κανείς δεν χρειάζεται υπενθύμιση για την περσινή φανταστική πορεία των Reds στο Uefa Champions League καθώς και στην Premier League, αλλά όλοι θα ήθελαν να την απολαύσουν ξανά και να θυμηθούν τον τελικό της Μαδρίτης και την νίκη με 2-0 επί της Tottenham Hotspur, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του έκτου τροπαίου.

2. Being: Liverpool

Η συγκεκριμένη σειρά-ντοκιμαντέρ αφορά την σεζόν 2012-13, όταν δηλαδή ανέλαβε τους Reds ο Brendan Rodgers.

Οι Reds επέτρεψαν στις κάμερες του FOX να εισέλθουν στο προπονητικό τους κέντρο για την δημιουργία του συγκεκριμένου ντοκιμαντέρ, ενώ εκείνοι προσπαθούσαν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή, έμπειρους παίκτες όπως ο Gerrard και ο Carragher, αλλά και ελπιδοφόρους νεαρούς σαν τον Sterling και τον Suso.

Η σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια.

3. Make Us Dream

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ αφορά τον Captain Fantastic της Liverpool, τον ένα και μοναδικό, Steven Gerrard.

Ο Stevie G κατάφερε ο απόλυτος ηγέτης της Liverpool και την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης το 2005. Αξίζει να το δείτε.

4. One Night In Istanbul

Η συγκεκριμένη ταινία ακολουθεί το ταξίδι δύο φίλων για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Milan το 2005 στην Κωνσταντινούπολη.

Μπορεί να μην επικεντρώνεται πολύ στο ποδόσφαιρο, αλλά η ταινία αφορά την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει συμβεί ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης, την οποία φυσικά έκαναν οι Reds του Rafa Benitez.

5. Making Shankly

Ο Billy Shankly αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία της Liverpool και φυσικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Είναι ευκαιρία να δείτε την ζωή του από μια διαφορετική οπτική γωνία, μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

6. This is Football

Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά συνολικά το ποδόσφαιρο και όχι μόνο την Liverpool, αλλά φυσικά η ομάδα μας εμφανίζεται ορισμένες φορές.

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί το ομορφότερο άθλημα του κόσμου, το ποδόσφαιρο από το Delhi και την Ρουάντα μέχρι το κορυφαίο του επίπεδο.

Netflix:

7. Bobby Robson – More Than a Manager

Η ταινία διαρκεί 1 ώρα και 39 λεπτά και ακολουθεί την ιστορία του θρυλικού, Bobby Robson, ενός από τους πιο χαρισματικούς προπονητές στην ιστορία του αθλήματος, ο όποιος κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας για οχτώ χρόνια.

8. Becoming Champions

Η σειρά-ντοκιμαντέρ αποτελείται από 9 επεισόδια, είναι διαθέσιμη στο Netflix και επικεντρώνεται στις Εθνικές ομάδες που έχουν κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με την συγκεκριμένη επιλογή θα γνωρίσετε καλύτερα τις θρυλικές χώρες, που κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την κορυφή του κόσμου.

9. The English Game

Η πιο πρόσφατη σχετική με το ποδόσφαιρο προσθήκη στο Netflix.

Η σειρά έξι επεισοδίων ασχολείται με την προσπάθεια δύο Σκωτσέζων ποδοσφαιριστών να αλλάξουν για πάντα το άθλημα μέσω της ομάδας του εργατικού, Ντάργουιν.

Εκτός Netflix και Amazon Prime:

10. Will

Μπορεί να μην βρίσκεται στην πλατφόρμα του Netflix ή του Amazon Prime, αλλά αποτελεί την καλύτερη πρόταση για τους φίλους της Liverpool.

Στην ταινία, Will του 2011, ο μικρός οπαδός της Liverpool, Will Brennan ξεκινά το ταξίδι του μέσω πολλών δυσκολιών από την Αγγλία με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, για να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στον τελικό του Champions League κόντρα στη Milan.

Θα τα καταφέρει ο Will να φτάσει στην Τουρκία, ώστε να δει από κοντά τους Reds του Steven Gerrard; Η απάντηση στις οθόνες σας.

Όσοι δεν την έχετε ήδη δει, αξίζει να το κάνετε.

Το Make Us Dream είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com