Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Γεμίζει το γήπεδο της Toulouse για το ματς με Liverpool

Γεμίζει το γήπεδο της Toulouse για το ματς με Liverpool

Γεμάτο θα είναι το γήπεδο της Toulouse τον επόμενο μήνα, όταν η Γαλλική ομάδα θα φιλοξενήσει την Liverpool για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Europa League.

Σε δύο εβδομάδες, οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Anfield και στις 8 Νοεμβρίου θα αναμετρηθούν και στο γήπεδο Toulouse στις 9 Νοεμβρίου, το οποίο και αναμένεται να είναι κατάμεστο, αφού έχουν εξαντληθεί όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, ενώ περισσότεροι από 20.000 βρίσκονται ήδη στη λίστα αναμονής για ένα εισιτήριο για τον αγώνα, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή επιστροφή.

Στο Stadium Municipal θα βρεθούν περισσότεροι από 31.700, κάτι που έχει να συμβεί από τον Αύγουστο του 2022, όταν και είχε αγωνιστεί στο εν λόγω γήπεδο η Paris Saint-Germain των Lionel Messi, Neymar και Kylian Mbappe.

Η Liverpool έχει λάβει 1.200 εισιτήρια για την αναμέτρηση και θα επισκεφθεί την έδρα της Γαλλικής ομάδας για πρώτη φορά από το 2007, όταν οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στον τρίτο προκριματικά του Champions League, με τους Reds του Rafa Benitez να επικρατούν με 0-1 στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Toulouse έκανε τη φετινή της Ευρωπαϊκή εντός έδρας πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη, επικρατώντας με 1-0 της LASK και φτάνοντας τους 4 βαθμούς στον όμιλο, έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από την Union SG την πρώτη αγωνιστική.

Γεμίζει το γήπεδο της Toulouse για τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com