Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βγήκε από το νοσοκομείο ο Sir Kenny Dalglish!

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Sir Kenny Dalglish!

O Kenny Dalglish στο Anfield.

Πολύ ευχάριστα είναι τα νεότερα για την υγεία του Sir Kenny Dalglish, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό την Παρασκευή, αφού ο θρύλος της Liverpool πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο!

Ο Σκωτσέζος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την Τετάρτη για θεραπεία λοίμωξης, η οποία απαιτούσε την χορήγηση ενδοφλέβιων αντιβιοτικών και την Παρασκευή έγινε γνωστό πως είναι θετικός στον κορονοϊό, μετά το σχετικό τεστ που έκανε, αν και δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα.

Ο 69χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το Σάββατο και την είδηση αποκάλυψε η Sunday Post, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις του.

Ο θρύλος των Reds θα συνεχίσει την ανάρρωση του στο σπίτι του, αφού αποφασίστηκε πως δεν χρειάζεται νοσηλεία.

Ο King Kenny Dalglish ευχαρίστησε το προσωπικό του NHS μέσω της Sunday Post:

“ Ήταν απολύτως υπέροχοι. Ως έθνος, είμαστε όλοι πολύ τυχεροί που τους έχουμε και τους εύχομαι να παραμείνουν όλοι καλά, καθώς εκείνοι δουλεύουν ακούραστα, για να βοηθήσουν την χώρα εν μέσω της πανδημίας. ”

“ Ο κόσμος ίσως νομίζει πως λόγω του ονόματός μου δέχθηκα την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά κάθε ασθενής του NHS την έχει. Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε και εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε έναν εξ’ αυτών όσο εκείνοι δουλεύουν σκληρά, για να μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε όλο αυτό. ”

Ο Sir Kenny Dalglish πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com