Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βάζει πωλητήριο στον Grujic η Liverpool

Βάζει πωλητήριο στον Grujic η Liverpool

Έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από την Liverpool το φετινό καλοκαίρι είναι ο Marko Grujic, με την Hertha Berlin να επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της με έναν τρίτο δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Μετά από δύο συνεχόμενους δανεισμούς στην ομάδα της Γερμανικής πρωτεύουσας, η Liverpool θεωρεί πως έχει έρθει η ώρα να παραχωρηθεί με μόνιμη μεταγραφή ο Σέρβος και τον κοστολογεί περίπου στα £20 εκατομμύρια.

Το ενδιαφέρον της Hertha είναι δεδομένο, αλλά οι Reds δεν θα προτιμούσαν έναν τρίτο δανεισμό, ακόμη και αν στην συμφωνία υπήρχε υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Στους Πρωταθλητές γνωρίζουν πως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, κάτι που σημαίνει πως δεν θα περιμένουν την Hertha.

Ο παίκτης ενδιαφέρει την Eintrancht Frankfurt και την Borussia Moenchengladbach από την Γερμανία, ενώ η Atalanta από την Ιταλία έχει ρωτήσει αν παραχωρείται ο παίκτης.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από το Νησί με την Crystal Palace να έχει έρθει το προηγούμενο διάστημα σε επαφή με τον μάνατζερ του Σέρβου και την Aston Villa να σκέφτεται να κάνει την κίνηση της. Το πιθανότερο είναι όμως η ομάδα του Dean Smith να κινηθεί για τον Philip Billing της Bournemouth.

Ο Grujic αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό με την Stuttgart.

Παραχωρείται ο Marko Grujic.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com