Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ατζέντης Wijnaldum: «Η Liverpool έκανε πρόταση ανανέωσης στον Gini»

Ατζέντης Wijnaldum: «Η Liverpool έκανε πρόταση ανανέωσης στον Gini»

Για την αποχώρηση του Gini Wijnaldum από την Liverpool μίλησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Humphry Nijman, μιλώντας στο προσωπικό podcast του γνωστού δημοσιογράφου, Fabrizio Romano.

Ο διεθνής μέσος, μετά την αποχώρηση του από τους Reds, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Paris Saint-Germain, έχοντας συμφωνήσει με τον Γαλλικό σύλλογο για ένα πολύ καλά αμειβόμενο συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Gini έφτασε πολύ κοντά στην Barcelona, όμως η ομάδα του Mauricio Pochettino κινήθηκε πιο γρήγορα και απέσπασε την υπογραφή του, όπως τόνισε ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες.

Ο μάνατζερ του Gini αναφορικά με την αποχώρηση του παίκτη από το Anfield, ανέφερε:

“ Πέρασε υπέροχες στιγμές στη Liverpool. Όλα ξεκίνησαν όταν επισκεφθήκαμε το σπίτι του Klopp και μας παρουσίασε ένα σχέδιο, με το οποίο ήθελε να κερδίσει η ομάδα το πρωτάθλημα και το Champions League, αυτό επιτεύχθηκε. ”

“ Αυτό ήταν κάτι το φανταστικό για τους οπαδούς της Liverpool, φανταστικό για τον προπονητή και φανταστικό για τον ίδιο τον παίκτη. Ο παίκτης εκπλήρωσε τους στόχους του και ήταν πολύ χαρούμενος για αυτό. ”

“ Το συμβόλαιο του έληξε και θα ήταν ελεύθερος, με το τέλος της σεζόν. Φυσικά και έγινε μια προσπάθεια (για να μείνει ο παίκτης της Liverpool), όμως εκείνος πήρε μια διαφορετική απόφαση. ”

Ο Gini Wijnaldum δεν αποδέχθηκε την πρόταση της Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com