Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ασίστ & εύστοχο πέναλτι ο Mac Allister στην πρόκριση της Αργεντινής (vid)

Ασίστ & εύστοχο πέναλτι ο Mac Allister στην πρόκριση της Αργεντινής (vid)

Ο Alexis Mac Allister ήταν ένας εκ των διακριθέντων στην πρόκριση της Αργεντινής επί του Εκουαδόρ στα ημιτελικά του Copa America τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς όχι μόνο είχε την ασίστ για το γκολ των Παγκόσμιων Πρωταθλητών, αλλά και ευστόχησε στη διαδικασία των πέναλτι.

Το σύνολο του Scaloni άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση έπειτα από 35 λεπτά, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Macca πήρε την πρώτη κεφαλιά, για να στείλει τη μπάλα προς τον Lisandro Martinez, ώστε αυτός να σκοράρει με δεύτερη κεφαλιά, γράφοντας το 1-0.

Το Εκουαδόρ ωστόσο δεν πτοήθηκε και αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, χάνοντας αρχικά πέναλτι στο 62’, με τον Ener Valencia, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι.

Οι προσπάθειες του ωστόσο συνεχίστηκαν και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Kevin Rodriguez, για να στείλει με τον τρόπο αυτό, τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι, αφού στη knockout φάση του Copa America δεν υπάρχει παράταση.

Στα πέναλτι, ήταν η Αργεντινή εκείνη που στάθηκε πιο ψύχραιμη, παρά το πρώτο άστοχο του Leo Messi, καθώς επικράτησε με συνολικό σκορ 4-2 και με τον Mac Allister να αναλαμβάνει την τρίτη εκτέλεση της χώρας του και να ευστοχεί.

Η Αργεντινή στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Βενεζουέλα – Καναδάς.

Πρωταγωνιστής ο Alexis Mac Allister για την Αργεντινή.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com