Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί οριστικά ο Adrian – προς παραμονή ο Jaros

Αποχωρεί οριστικά ο Adrian – προς παραμονή ο Jaros

Ο Adrian αποχωρεί οριστικά από τη Liverpool, έπειτα από 5 χρόνια συνεχής παρουσίας στο Anfield, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος με ποστάρισμα του στα social media το βράδυ της Κυριακής.

Η Liverpool είχε κάνει πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον 37χρονο αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Ισπανός αποφάσισε να φύγει από την Αγγλία και αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο σύλλογος ήλπιζε να κρατήσει τον Ισπανό και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ωστόσο τα πλάνα του ίδιου ήταν διαφορετικά.

Ο Adrian μετακόμισε στο Anfield το 2019 και έκανε 26 εμφανίσεις για τη Liverpool, με τον ρόλο του στον θρίαμβο του Uefa Super Cup το 2019 να ξεχωρίζει.

Τελευταία φορά εμφανίστηκε για την πρώτη ομάδα στη νίκη του Community Shield το 2022 επί της Manchester City.

Ο Ισπανός είχε σημαντική παρουσία στα αποδυτήρια και με τους προπονητές John Achterberg και Jack Robinson να έχουν ήδη αποχωρήσει, υπήρχε η ελπίδα ότι θα παρέμενε για να περιορίσει περαιτέρω αλλαγές.

Ο 37χρονος αφήνει τον σύλλογο με ένα κενό στη θέση νούμερο 1, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα καλυφθεί εκ των έσω και όχι με κάποια προσθήκη.

Αυτό θα υλοποιηθεί με την παραμονή του Vitezslav Jaros στο ρόστερ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Merseyside.

Ο Τσέχος πήγε στο Euro με την εθνική ομάδα της Τσεχίας τον περασμένο μήνα, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα από την Αυστρία και την Sturm Graz, όντας πλέον έτοιμος να παραμείνει στο Anfield ως τρίτη λύση.

Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Adrian στο instagram εδώ.

Ο Jaros μένει στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com