Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Καμία επαφή Liverpool – Leipzig για τον Werner»

«Καμία επαφή Liverpool – Leipzig για τον Werner»

Συνεχίζεται το σίριαλ του Timo Werner, με νέα επεισόδια καθημερινά και το τελευταίο μας έρχεται από την Αγγλία και όχι την Γερμανία όπως τα προηγούμενα.

Αυτή τη φορά η πηγή είναι η Mirror και συγκεκριμένα ο David Maddock, ο οποίος αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως οι Reds αποφάσισαν να μην πληρώσουν την ρήτρα του Γερμανού επιθετικού στην RB Leipzig, κάτι που σημαίνει πως αποσύρονται από την διεκδίκηση του και δεν θα παλέψουν για την υπογραφή του.

Το δημοσίευμα επίσης υποστηρίζει πως η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε γιατί οι οικονομικές απώλειες των Πρωταθλητών Κόσμου μπορεί να φτάσουν ακόμη και τα £100 εκατομμύρια, αν πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών και η επόμενη σεζόν.

Ο Maddock προσθέτει πως ο Jürgen Klopp ήθελε να εντάξει τον διεθνή forward στο ρόστερ του, αλλά η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε τα πάντα στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου και συνεπώς στα σχέδια του Γερμανού τεχνικού. Πλέον, οι Reds δεν θεωρούν πως ο παίκτης αξίζει πάνω από £30 εκατομμύρια.

Αυτό αφήνει τον Timo Werner με δύο επιλογές. Μπορεί είτε να παραμείνει για άλλες τρεις σεζόν στην RB Leipzig μέχρι να μείνει ελεύθερος, είτε να εξετάσει τις άλλες επιλογές που έχει. Για την απόκτηση του ενδιαφέρεται πάντα η Inter που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Lautaro Martinez και η Barcelona που τον έχει ως εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Lautaro Martinez.

Αν ο Werner παραμείνει στην RB Leipzig, η ρήτρα του θα πέσει στα £35 εκατομμύρια το επόμενο καλοκαίρι.

Θα πρέπει πάντως να τονίσουμε πως το ίδιο μέσο είχε αναφέρει πριν μερικές εβδομάδες, πως η ομάδα είχε αποφασίσει να μην κάνει καμία μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι πως όλα τα μεταγραφικά της ομάδας έχουν «παγώσει» μέχρι νεοτέρας.

Μετά από λίγη ώρα ήρθε η Liverpool Echo να διαψεύσει το δημοσίευμα της Mirror!

Συγκεκριμένα, η ECHO ανέφερε πως η Liverpool δεν αποσύρθηκε από την απόκτηση του Γερμανού, γιατί πολύ απλά ποτέ δεν είχε μπει σε συζητήσεις με την RB Leipzig για την απόκτηση του, αν και ο παίκτης αρέσει στον Jürgen Klopp!

Όλα αυτά γράφονται τη στιγμή που στη Γερμανία δείχνει να υπάρχει μια σιγουριά για την μεταγραφή του δεύτερου σκόρερ της Bundesliga στο Anfield.

Η υπόθεση του Timo Werner έχει πλέον γίνει σίριαλ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com