Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρεται από την εθνική ο Mo Salah;

Αποσύρεται από την εθνική ο Mo Salah;

Μια ακόμη απογοήτευση με την εθνική του ομάδα βίωσε ο Mo Salah το βράδυ της Τρίτης, αφού η Αίγυπτος ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι από την Σενεγάλη και δεν θα βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα των Φαραώ στα πέναλτι από την Σενεγάλη του Sadio Mane, η οποία ενδέχεται να οδηγήσει σε απόσυρση των Mo Salah, σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ανέφερε ο ίδιος στους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Αιγύπτου, ο άσος των Reds μίλησε στους συμπαίκτες, μετά από τη νέα ήττα κόντρα στη Σενεγάλη, κάνοντας έναν απολογισμό και δηλώνοντας περήφανος που αγωνίστηκε μαζί τους.

Ο Mo φέρεται να είπε στους συμπαίκτες του:

“ Δεν υπάρχουν πολλά που μπορώ να πω, αλλά ήταν προνόμιο για εμένα να παίζω μαζί σας, ανεξάρτητα από το αν θα είμαι εδώ στη συνέχεια. ”

“ Σας είπα πριν τον επαναληπτικό πως είμαι περήφανος που έπαιξα μαζί σας, είστε από τους πιο αφοσιωμένους παίκτες που έχω αγωνιστεί μαζί. ”

“ Έπαιξα με την προηγούμενη γενιά, με τους Wael Gomaa και Mohamed Aboutrika, με τον Abdallah El-Said και την επόμενη γενιά και μπορώ να πω τώρα πως είμαι πολύ χαρούμενος με την τωρινή μας γενιά. ”

“ Είμαι περήφανος που έχω παίξει μαζί σας, δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε αυτό που συνέβη, γιατί υπήρξε για δεύτερη φορά μια διαδικασία των πέναλτι. ” Φέρεται να ανέφερε ο Salah.

Ο επιθετικός θα είναι 34 ετών στο επόμενο Μουντιάλ το 2026, ενώ θα έχει κλείσει τα 31 του χρόνια στο επόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τέλος η εθνική για τον Mo Salah;

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com