Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απορρίπτει τα σενάρια για Real ο πατέρας του Alexis Mac Allister

Απορρίπτει τα σενάρια για Real ο πατέρας του Alexis Mac Allister

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, υπήρχαν ισχυρισμοί που ο Alexis Mac Allister ήταν στόχος της Real Madrid και ενώ ο μέσος τα έβαλε στην άκρη, ο πατέρας του πήρε τώρα χρόνο για να απαντήσει.

Αφού ταξίδεψε για να ενταχθεί στην ομάδα της Αργεντινής στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Macca ρωτήθηκε για τις φήμες που τον συνέδεαν με την Real Madrid και επέμεινε ότι ήταν «πολύ χαρούμενος» στη Liverpool.

«Δεν μιλάω για υποθέσεις», είπε σε μια ευθεία δήλωση προς το θέμα, αλλά μια δήλωση που δεν έβαλε τελείως διαχωριστική γραμμή στις αναφορές που τον συνδέουν με την Ισπανική ομάδα για το 2025.

Και τώρα ο πατέρας του Carlos, απάντησε μετά τον θρίαμβο της Αργεντινής στο Copa America. Ενώ «η πόρτα είναι κλειστή» αυτό το καλοκαίρι, γνωρίζει ότι πιθανότατα θα προκύψουν μελλοντικές προσφορές.

«Ο Alexis δεν σκέφτεται να φύγει από τη Liverpool, είναι εκεί ένα χρόνο τώρα», δήλωσε ο Mac Allister Sr. στο Radio La Red νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

«Γνωρίζουμε ότι η Real Madrid είναι στη λίστα των ενδιαφερομένων. Δεν είναι εύκολο να φτάσεις σε ένα κλαμπ και να παίξεις 40 παιχνίδια, συνήθως, το κάνεις σε 20 το πολύ και ο Alexis τα πάει πολύ καλά».

Επειδή ο Mac Allister είναι ακμάζων, συνεχίζει να είναι το θέμα των φημών αποχώρησης στα ΜΜΕ και ο Arne Slot σίγουρα δεν το έχει στον προγραμματισμό του, δηλαδή μια πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού.

Ο Mac Allister υπέγραψε συμβόλαιο στο Anfield μέχρι το 2028 και ενώ όλοι θα πρέπει να δεχτούμε ότι οι φήμες είναι μέρος της διαδικασίας, η ελπίδα είναι ότι ο 25χρονος θα είναι μακροπρόθεσμα στον σύλλογο. Έκανε 46 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στη Liverpool, σκοράροντας επτά και κάνοντας επτά ασίστ σε μια σεζόν που του χάρισε αναμφισβήτητα τον τίτλο του «Παίκτη της σεζόν».

Απορρίπτει τα σενάρια για Real ο πατέρας του Alexis Mac Allister

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com