Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Αποκαθήλωση» Jordan Hendreson από το AXA training ground

«Αποκαθήλωση» Jordan Hendreson από το AXA training ground

Ο πρώην αρχηγός της Liverpool «αποκαθηλώθηκε» από έναν τοίχο του Προπονητικού Κέντρου της AXA, με την εικόνα του Jordan Henderson να αντικαθίσταται με τον νέο υπαρχηγό των Reds.

Ο Henderson έφυγε από τη Liverpool το καλοκαίρι, σε μια αποχώρηση που δεν ταίριαζε ακριβώς σε έναν από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς του συλλόγου. Ο μέσος των Κόκκινων, δέχθηκε ευρεία κριτική για την απόφασή του να σκεφτεί, ακόμη και να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, δεδομένης της υπεράσπισης από μέρους της ισότητας LGBTQ+ κατά το παρελθόν. Έλαβε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο από τον Σύλλογο (αν και όχι πριν κυκλοφορήσει το δικό του, πριν καν επισημοποιηθεί η συμφωνία) αλλά η αποχώρησή του ήταν σίγουρα «σιωπηλή».

Τώρα, σύμφωνα με την Liverpool Echo, η εικόνα του Henderson έχει αφαιρεθεί από έναν τοίχο στο προπονητικό κέντρο AXA του συλλόγου – αν και εξακολουθεί να εμφανίζεται σε άλλους τομείς του προπονητικού κέντρου των Reds.

Ο δημοσιογράφος Paul Gorst εξηγεί ότι το γήπεδο προπόνησης της Liverpool είναι «στολισμένο με εικόνες και αποσπάσματα στους τοίχους μερικών από τις μεγαλύτερες νύχτες της εποχής Jurgen Klopp». «Εκεί που προηγουμένως ήταν η φωτογραφία του Henderson να κρατάει το τρόπαιο της Premier League το 2020», προσθέτει ο Gorst, «στη θέση της τώρα είναι μια φωτογραφία του Trent Alexander-Arnold». Η συμπερίληψη του Alexander-Arnold συνοδεύεται από την περίφημη ρήση του: «Είμαι απλά ένα κανονικό αγόρι από το Liverpool, του οποίου τα όνειρα μόλις έγιναν πραγματικότητα».

Ενώ ο Νο. 66 είναι πλέον ύπαρχος (υπαρχηγός) και σίγουρα αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή υπό τον Κlopp, η αφαίρεση της εικόνας του Henderson δεν είναι πραγματικά σημαντική. Τα αποσπάσματα γύρω από το χώρο προπόνησης αλλάζουν τακτικά και η παρουσία του Henderson εξακολουθεί να είναι πολύ παρούσα σε άλλα έργα τέχνης στο χώρο προπόνησης.

Ακριβώς όπως ο θρίαμβος του Champions League στη Μαδρίτη, που αναφέρεται στο αφιέρωμα του Alexander-Arnold, ο πρώην αρχηγός που σήκωσε το τρόπαιο της Premier League είναι μια μνημειώδης στιγμή στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου.

Αυτό φαίνεται να είναι πιο απλά συμβολικό για το «Liverpool 2.0» του Klopp. μια υπενθύμιση ότι αυτή η νέα ομάδα είναι το επίκεντρο και ότι νέα τρόπαια πρέπει να κερδηθούν

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com