Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Salah και Coutinho ο Klopp

Αποθέωσε Salah και Coutinho ο Klopp

Την ποιότητα που έδειξαν οι δύο μεσοεπιθετικοί της ομάδας, ο Philippe Coutinho και ο νέος Red, Mohamed Salah, εξήρε ο προπονητής της Liverpool, Jurgen Klopp, μετά τη νίκη της ομάδας του με 3-0 επί της Hertha.

Oι δύο παίκτες έχουν βρει από νωρίς μία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους, συνεργαζόμενοι εξαιρετικά στα παιχνίδια που έχουν αγωνιστεί παρέα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Coutinho μάλιστα να έχει βγάλει ασίστ στα 2 από τα 3 γκολ του Mohamed Salah σε αυτήν την προετοιμασία, αυτή τη φορά σερβίροντας το 3ο γκολ των Reds στην αναμέτρηση, κάτι που ο Kloppo αναγνώρισε.

«Νομίζω ότι τέτοιοι παίκτες καταλαβαίνονται» σχολίασε ο Klopp. «Είναι καλό πράγμα το να έχεις παίκτες αυτής της ποιότητας να συνυπάρχουν στο ρόστερ. Μπορούν να συνδέονται. Αυτή η πάσα από τον Phil ήταν πολύ καλή και προφανώς το τελείωμα του Salah δεν ήταν κακό επίσης. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση, αλλά ήταν αυτό που περίμενα

Οι Reds απέδωσαν εξαιρετικά και πήραν την νίκη, παρά την τριπλή προπόνηση σε 24 ώρες από την αύξησή τους στην Γερμανία.

«Κάναμε αυτές τις τρεις προπονήσεις γιατί ήθελα να τους δυσκολέψω λιγάκι» πρόσθεσε ο Klopp. «Σήμερα είχαμε αρκετό δρόμο για να έρθουμε εδώ – λεωφορείο, αεροπλάνο,λεωφορείο, ξενοδοχείο και πάλι λεωφορείο για εδώ. Δεν ήταν η συνήθης προετοιμασία για αγώνα, αλλά θέλαμε να το έχουμε λίγο πιο δύσκολο από ότι συνήθως. Μετά από μισή ώρα μάλλον νομίζαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει, αλλά η Hertha επέστρεψε και μας δυσκόλεψε σε κάποιες καταστάσεις που ήμασταν αργοί αμυντικά.»

«Μετά το 1-0 θα μπορούσανε να είχαμε σκοράρει, αλλά ο Simon ήταν εκεί για εμάς και αμυνθήκαμε με πάθος ακόμα κι αν η οργάνωση δεν ήταν ιδανική. Όσο κερδίζεις, αυτό έχει σημασία. Στο δεύτερο ημίχρονο σκοράραμε μόλις ένα γκολ αλλά κοντρολάραμε το παιχνίδι κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όταν οι παίκτες δείχνουν τι μπορούν να κάνουν. Ήταν πολύ ώριμο και είμαι εντελώς χαρούμενος γι’αυτό» κατέληξε ο Γερμανός.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com