Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Bellingham ο Henderson!

Αποθέωσε Bellingham ο Henderson!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Jordan Henderson για τον άσο της Borussia Dortmund και διεθνή με την εθνική Αγγλίας, Jude Bellingham.

Το όνομα του νεαρού μέσου είχε ακουστεί για τα μεταγραφικά της Liverpool τον περασμένο χειμώνα και είναι σίγουρο θα απασχολήσει πολλές μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες τα επόμενα χρόνια.

Ο Hendo είχε να πει για τον Bellingham:

“ Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Jude, νομίζω ότι είναι φανταστικός παίκτης. Για κάποιον τόσο νεαρό, δείχνει πραγματική ωριμότητα εντός και εκτός γηπέδου. Μπορείτε να δείτε πόσο διψάει για να γίνει κορυφαίος παίκτης και έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να το κάνει αυτό. Ήταν ευχάριστο να παίζω μαζί του και του Trent την Κυριακή και να προσπαθώ να τους βοηθήσω να ανταπεξέλθουν. ”

“ Για να είμαι ειλικρινής, είναι κορυφαίος παίκτης όπως έχει δείξει και με την Dortmund. Τον έχω δει να δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου. ”

“ Μου φαίνεται έτοιμος, ακόμη και σε τόσο μικρή ηλικία. Φαίνεται έτοιμος να παίξει στα μεγάλα παιχνίδια. Τον παρακολουθώ επίσης για την Dortmund και πιστεύω ότι ο τρόπος που παίζει εκεί είναι εξαιρετικός. ” Είπε ο Henderson.

“ Απέναντι στην Ανδόρα, έδειξε πραγματικά τι μπορεί να κάνει, οπότε μέσα σε έναν χρόνο, θα γίνει μόνο καλύτερος και έτσι θα φανεί ότι θα έχει μεγάλη επιρροή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. ”

“ Μου λένε ότι έχει καλούς ανθρώπους γύρω του και μια καλή οικογένεια και μπορείτε να δείτε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του. Πιστεύω ότι θα γίνει ένας κορυφαίος παίκτης στο μέλλον. Τον παρακολουθώ για την Dortmund και ο τρόπος που παίζει είναι εξαιρετικός. ”

Εξαιρετικές οι σχέσεις μεταξύ Bellingham και Henderson.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com