Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απογοητευτική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τη Forest

Απογοητευτική εμφάνιση και εντός έδρας ήττα από τη Forest

Πρώτη ήττα και πρώτη βαθμολογική απώλεια της σεζόν για τη Liverpool, η οποία ήταν απογοητευτική και γνώρισε την ήττα με 0-1 από τη Nottingham Forest στο Anfield για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Arne Slot έπεσε από την κορυφή της Premier League και θα πρέπει να αντιδράσει στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από εκείνο της Τρίτης.

Α’ Ημίχρονο: Χωρίς αλλαγές για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και με τον Federico Chiesa εκτός αποστολής ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη Nottingham Forest.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους Reds να έχουν την κατοχή αλλά να μην απειλούν ως το 16’, όταν ο Diaz έκλεψε τη μπάλα από τον Yates, πάτησε περιοχή και σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 24’ η προβολή του Jota σταμάτησε στον Sels, ενώ στο 36’ απέκρουσε την κεφαλιά του Mac Allister.

Λίγα λεπτά αργότερα ο keeper της Forest δεν υπολόγισε καλά την κεφαλιά του Diaz και λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δικά του δίχτυα.

Β’ Ημίχρονο: Με απόκρουση του Sels ξεκίνησε και η επανάληψη, καθώς σταμάτησε και το δεξί σουτ του Salah στο 52’.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Slot προχώρησε σε τρεις αλλαγές, καθώς οι Nunez, Gakpo και Bradley πήραν τις θέσεις των Diaz, Jota και Mac Allister.

Στο 68ο λεπτό ήταν η στιγμή της Forest να προειδοποιήσει με τον Elanga, έπειτα από αντεπίθεση, με τη Liverpool να μη μπορεί να σκοράρει στο 70’ από το σουτ αρχικά και το κόρνερ του Trent, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν στο 72’, όταν και πάλι το σύνολο του Espirito Santo βγήκε στην αντεπίθεση και Hudson-Odoi πλάσαρε λίγο έξω από την περιοχή, για να ανοίξει το σκορ.

Αμέσως μετά το 0-1, ο Slot έκλεισε τις αλλαγές του, αφού οι Τσιμίκας και Jones πέρασαν αντί των Robertson και Konate, για να συνεχίσουν με τριάδα στην άμυνα οι Reds.

Οι αλλαγές περισσότερο αποσυντόνισαν την ομάδα του Slot, η οποία θα είχε βρεθεί με 0-2 πίσω στο 85’, αν ο Alisson δεν είχε σταματήσει τον Elanga σε τετ α τετ.

Η λύση για τη Liverpool δεν ήρθε ούτε στο 87’, όταν ο Szoboszlai προσποιήθηκε και έπειτα σούταρε, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε σε κόρνερ, έπειτα από παρέμβαση του Murillo.

Στον υπόλοιπο χρόνο οι Reds ούτε ευκαιρία βρήκαν, αλλά ούτε έφτιαξαν και κάποια σωστή επίθεση.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate (Jones 75′), Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 75′); Gravenberch, Szoboszlai, Mac Allister (Bradley 60′); Salah, Diaz (Gakpo 60′), Jota (Nunez 60′)

Subs not used: Kelleher, Gomez, Quansah, Endo

Nottingham Forest: Sels; Aina, Milenkovic, Murillo, Moreno (Williams 80′); Ward-Prowse, Yates; Dominguez (Hudson-Odoi 54′), Gibbs-White (Morato 81′), Anderson (Elanga 61′); Wood (Jota 81′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην AC Milan στο San Siro.

Εντός έδρας ήττα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com