Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε τη Liverpool ο Zubimendi!

Απέρριψε τη Liverpool ο Zubimendi!

Οριστικό τέλος φαίνεται πως μπαίνει στο σίριαλ του Martin Zubimendi, καθώς όπως διέρρευσε αρχικά στα Ισπανικά media και επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από το Merseyside, ο ποδοσφαιριστής απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Liverpool.

Οι Reds είχαν θέσει τον 25χρονο διεθνή ως τον πρώτο τους στόχο για την θέση του αμυντικού χαφ και παρουσιάζονταν έτοιμοι να πληρώσουν την ρήτρα του στη Real Sociedad, ωστόσο εκείνος παρά την αρχική του πρόθεση να μετακομίσει στο Νησί, έκανε δεύτερες σκέψεις και αποφάσισε τελικά να παραμείνει στο Σαν Σεμπαστιάν, όπως ενημέρωσε τον Richard Hughes.

Η La Real τον ενημέρωσε τη Δευτέρα πως θα πρέπει να πληρώσει ο ίδιος την ρήτρα του (όπως συνηθίζεται στην Ισπανία) στα γραφεία της La Liga στη Μαδρίτη, αν θέλει να αποχωρήσει και οι Reds του είχαν δώσει διορία ως την Τετάρτη, ώστε να απαντήσει στην πρόταση τους και η απάντηση του ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Πρόκειται για μια αρνητική εξέλιξη για την ομάδα του Arne Slot, η οποία πλέον δεν είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε προσθήκη αμυντικού μέσου το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ryan Gravenberch φαίνεται ως ο επικρατέστερος για να ξεκινήσει στη συγκεκριμένη θέση στην πρεμιέρα του Σαββάτου κόντρα στην Ipswich, ενώ πάντα υπάρχει και ο Wataru Endo, ο οποίος πλέον δεν παραχωρείται.

Ο Martin Zubimendi παραμένει στην Ισπανία.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com