Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε την πρόταση του Amazon για ντοκιμαντέρ ο Klopp!

Απέρριψε την πρόταση του Amazon για ντοκιμαντέρ ο Klopp!

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε από το Amazon Prime ένα το ντοκιμαντέρ για τη Manchester City με τίτλο All or Nothing. Μια παρόμοια πρόταση είχε γίνει και στη Liverpool, αλλά έπεσε πάνω στον Jürgen Klopp.

Το ντοκιμαντέρ για τη Manchester City γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν και λίγο καιρό μετά το τέλος των γυρισμάτων έγινε μια ανάλογη πρόταση και στη Liverpool από το Amazon. Ο Jürgen Klopp, όμως ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο και μάλιστα δεν το σκέφτηκε καν, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο ιδιοκτήτης των Reds, John Henry ήθελε να γυριστεί το ντοκιμαντέρ και ήταν έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση, αλλά εφόσον ο Klopp δεν ήθελε καν να το συζητήσει δεν μπορούσε να προχωρήσει το θέμα.

Ο Γερμανός πιστεύει, πως δεν είναι σωστό να έχουν πρόσβαση οι κάμερες μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας. Στο Being Liverpool, το οποίο γυρίστηκε το 2012 οι κάμερες έδειξαν κάθε πλευρά του χαρακτήρα του Brendan Rodgers και είναι πολύ πιθανό να το γνώριζε αυτό ο νυν τεχνικός της Liverpool.

Μετά το όχι των Reds το Amazon θα προσπαθήσει να προσελκύσει την Bayern Munich.

Ναι μεν, οι οπαδοί της ομάδας θα μπορούσαν να έχουν μια καλύτερη εικόνα του τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και δουν ορισμένες από τις αντιδράσεις των πρωταγωνιστών, όμως ο Klopp δεν ήταν σκεφτόταν με τον ίδιο τρόπο.

Αρνητικός για το ντοκιμαντέρ ο Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com