Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανταλλαγή Τσιμίκα με Rabiot αναφέρουν αστεία ιταλικά δημοσιεύματα!

Ανταλλαγή Τσιμίκα με Rabiot αναφέρουν αστεία ιταλικά δημοσιεύματα!

Η Liverpool θα μπορούσε να προσφέρει τον Κώστα Τσιμίκα στη Juventus ως μέρος μιας συμφωνίας που θα έφερνε τον Adrien Rabiot στο Anfield, σύμφωνα με το Calciomercato, δημοσίευμα που αναπαράγει η Liverpool Echo.

Η Liverpool υπέγραψε τον Arthur Melo με τη μορφή δανεισμού για όλη τη σεζόν το καλοκαίρι και θα μπορούσε να επιστρέψει στο Τορίνο για μια ακόμη επιλογή στη μεσαία γραμμή τον Ιανουάριο, πιο πετυχημένη αυτή την φορά.

Ο Jurgen Klopp αναμένεται να διερευνήσει επιλογές στη μεσαία γραμμή στην περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς προσπαθεί να εξισορροπήσει το ηλικιακό προφίλ σε αυτό το κομμάτι του γηπέδου. Οι Κόκκινοι έχουν μόνο δύο επιλογές στη μεσαία γραμμή σε αυτό που θεωρείται ως η καλύτερη ηλικία, αλλά οι Naby Keita και Arthur Melo έχουν καταφέρει να παίξουν μόλις 20 λεπτά ποδοσφαίρου στην πρώτη ομάδα συνολικά τη φετινή σεζόν

Η Liverpool φημολογείται ότι εξετάζει την επιστροφή της στο Τορίνο, με μια κίνηση του Ιανουαρίου για τον Rabiot. Ο 27χρονος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ εκπροσωπώντας τη Γαλλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης στην τελική νίκη με 4-1 επί της Αυστραλίας το βράδυ της Τρίτης

Αυτό το γκολ ήταν το τελευταίο σε μια μίνι ανάκαμψη για τον μέσο που είχε πέσει σε δυσμένεια στην Ιταλία και τώρα διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Ο Rabiot έχει πετύχει πέντε γκολ για τη Juventus αυτή τη σεζόν και έπαιξε ζωτικό ρόλο στο Κατάρ, καθώς η ομάδα του Didier Deschamps ξεκίνησε με φόρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι σύλλογοι θα μπορούσαν να παρακολουθούν την κατάσταση του συμβολαίου του Γάλλου διεθνούς για την προετοιμασία μιας προκαταρκτικής συμφωνίας, αλλά προσθέτει ότι η Liverpool θα μπορούσε να δράσει ήδη από τον Ιανουάριο, προσφέροντας μια «ισότιμη ανταλλαγή» που θα έβλεπε τον Τσιμίκα να πηγαίνει προς την άλλη κατεύθυνση!

Ο Τσιμίκας ήταν η δεύτερη επιλογή ως αριστερός μπακ στο Anfield από τότε που ήρθε το καλοκαίρι του 2020, αλλά ο Έλληνας διεθνής εργάστηκε σκληρά για να έχει συμμετοχή στην πρώτη ομάδα αυτή τη σεζόν, αντικαθιστώντας τον Andy Robertson και εντυπωσιάζοντας όποτε κλήθηκε.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι η Juventus θα ήταν πιθανότατα ανοιχτή σε μια τέτοια συμφωνία με την πρώτη επιλογή αριστερού μπακ, τον Alex Sandro, που είναι πλέον 31 ετών.

Όλα τα παραπάνω βέβαια, υπενθυμίζουμε ότι έρχονται από ιταλικά ΜΜΕ και αναδημοσιεύονται στην Liverpool Echo, με τους γείτονες μας Ιταλούς να μην φημίζονται για την αξιοπιστία τους, σε μεγάλο βαθμό.

Ανταλλαγή Τσιμίκα με Rabiot αναφέρουν αστεία ιταλικά δημοσιεύματα!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com