Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Sevilla έχει ο Klopp

Ανοιχτούς λογαριασμούς με την Sevilla έχει ο Klopp

Την υπόσχεση πως η Liverpool θα φανεί έτοιμη στην πρόκληση των ομίλων του Champions League έδωσε ο Jurgen Klopp, με δηλώσεις του μετά το τέλος της κλήρωσης της φάσης των ομίλων, σχολιάζοντας μάλιστα πως η ομάδα του έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τους Ισπανούς της Sevilla, απ’τον χαμένο τελικό του Europa League το 2016.

«Ήταν ωραίο αίσθημα η κλήρωση, το να είσαι μέρος της πάντα είναι κάτι ξεχωριστό. Το είδαμε μαζί με άλλα παιδιά. Υπάρχουν γκρουπ με τις Real, Barcelona, Juventus, Bayern και κανένα απ’αυτά δεν είναι περισσότερο δύσκολο ή εύκολο. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει τώρα να σκεφτόμαστε τους αντίπαλους. Με την Sevilla έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς θα μπορούσα να πω. Αλλά ξέρουμε ότι πάντα είναι καλοί στην Ευρώπη. Η Μόσχα είναι μεγάλο ταξίδι και η Maribor είναι μία ομάδα που δεν ξέρεις τώρα τόσα πολλά. Πολύς κόσμος θα τους υποτιμήσει αλλά εμείς όχι. Σκεφτόμαστε την διοργάνωση και όχι τον αντίπαλο. Θα αναλύσουμε κάθε παιχνίδι σοβαρά και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Για το Champions League μιλάμε, οπότε όπως και εμείς θα χαίρουμε 100% του σεβασμού των αντιπάλων έτσι πρέπει να γίνει και το ανάποδο. Αυτό θα δείξουμε και ελπίζουμε να έχουμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια τα οποία χρειαζόμαστε.»

«Θα δούμε πως θα προετοιμαστούμε» συνέχισε ο Klopp.»Θα το οργανώσουμε από αύριο και θα πάρουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε. Μπορεί να στείλουμε και κόσμο εκεί. Η Ρωσία έχει ήδη επτά αγωνιστικές, οπότε αυτό είναι αβαντάζ γι’αυτούς, έχουν ρυθμό. Η Ισπανία έχει μία αγωνιστική, δεν ξέρω για την Σλοβενία. Θα στείλουμε κόσμο εκεί να τους δει και θα βρούμε αρκετά παιχνίδια απ’αυτούς να δούμε, δεν είναι πρόβλημα στον ποδοσφαιρικό κόσμο του σήμερα. Θα είμαστε έτοιμοι 100%.»

«Στην φάση των ομίλων πρέπει να πάρεις κάθε πόντο που μπορείς να πάρεις στα παιχνίδια. Αυτό σκεφτόμαστε. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε το Anfield δύσκολο προορισμό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάμε στα άλλα στάδια και θα σκεφτόμαστε ότι μας αρκεί ο ένας πόντος. Δεν έχει λογική αυτό. Δεν είμαστε το φαβορί στην διοργάνωση ή τον όμιλο, αλλά οι διεκδικητές. Ο διεκδικητής πρέπει να είναι 100% έτοιμος και έτσι θα είμαστε»

«Ξέρουμε ότι η μεγάλη πίεση ήταν χθες. Τώρα είμαστε στο Champions League. Θα προετοιμαστούμε για την Arsenal και μετά όλοι οι παίκτες θα σκορπιστούν για τις εθνικές και ελπίζω να έρθουν υγιείς και αυτό είναι το σημαντικό. Μετά, θα ξέρουμε και ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος και θα στοχεύσουμε σε αυτόν. Έχουμε λίγες εβδομάδες μέχρι τότε και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο. 

Σε αυτό το διάστημα οι άλλοι θα φοβούνται τη Liverpool, σίγουρα. Αλλά αυτό κρίνεται και από την εμφάνισή μας. Είχαμε ένα καλό σημάδι χθες, τα πρώτα 20 λεπτά μας ήταν ίσως το καλύτερο δείγμα ποδοσφαίρου που έχει παίξει ομάδα μου. Ήταν πολύ εντυπωσιακό. Αλλά πρέπει να το επαναλάβουμε ξανά και ξανά. Τότε θα είμαστε πετυχημένοι. Αυτά είναι καλά νέα, αλλά χρειάζεται πάντα σκληρή δουλειά» κατέληξε ο Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com