Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανοιχτή στην πώληση του Andre στη Liverpool τον χειμώνα η Fluminense

Ανοιχτή στην πώληση του Andre στη Liverpool τον χειμώνα η Fluminense

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.

O Andre αποτέλεσε έναν από τους στόχους της Liverpool κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο, στην προσπάθεια ανανέωσης του κέντρου της.

Ο 22χρονος μέσος εμφανίστηκε στο μεταγραφικό προσκήνιο των Reds ως εναλλακτική του Romeo Lavia, σε συνέχεια των απανωτών αρνητικών απαντήσεων της Southampton στις προτάσεις της FSG για την απόκτησή του.

Η ιδιοκτησία της ομάδας μας ήρθε σε επαφή με αυτή της Fluminense, στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης, ωστόσο οι Βραζιλιάνοι παρουσιάστηκαν πλήρως αρνητικοί στην παραχώρησή του, τουλάχιστον αυτό το καλοκαίρι.

Αυτές ακριβώς τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της λατινοαμερικάνικης ομάδας, Mario Bittencourt, σε δηλώσεις του στο ΕSPN:

«Ο εκτελεστικός  διευθυντής της Liverpool (σ.σ. Billy Hogan) τηλεφώνησε απευθείας σε μένα. Εγώ του απάντησα: ‘Φίλε μου, δεν πουλάω παίκτες τώρα'», είπε ο Bittencourt.

«Του είπα: ‘Αν θέλεις να τον αγοράσεις τώρα και να τον πάρεις τον Ιανουάριο, μπορούμε να αρχίσουμε να μιλάμε. Ή, αν θες να περιμένεις μέχρι τον Δεκέμβρη, θα μιλήσουμε τότε'», έκλεισε.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.
Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Andre.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com