Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανησυχεί για Sakho, ο Steve Nicol!

Ανησυχεί για Sakho, ο Steve Nicol!

Ο πρώην θρυλικός αμυντικός των Κόκκινων ανησυχεί με την πιθανότητα επιστροφής του Mamadou Sakho στους Κόκκινους και ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία τους στο πρωτάθλημα!
Παρ’ όλο που ο Γάλλος ξόδεψε αρκετούς μήνες στην Crystal Palace, μάλιστα βρέθηκε και στη λίστα των παικτών της σαιζόν για την Λονδρέζικη ομάδα, το μέλλον του ως προς ποια θα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του είναι αβέβαιο!
Ο Steve Nicol ανησυχεί λοιπόν με το ενδεχόμενο της «μόνιμης επιστροφής του Γάλλου στους Κόκκινους, δηλώνοντας: «Υπάρχει μια πιθανότητα ο Sakho να επιστρέψει εδώ.Αν δεν κάνουν μεταγραφές τότε μάλλον θα τον κρατήσουν κι αν νομίζετε ότι αυτός θα είναι ο σωτήρας μας τότε έχετε πρόβλημα!»
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Liverpool έχει πλέον περισσότερο βάθος στην άμυνα, απ’ ότι την χρονική περίοδο που «εξορίσθηκε» ο Sakho ακόμα κι αν δεν υπογράψει κανένα κεντρικό αμυντικό.
Οι Ragnar Klavan και Joe Gomez είναι οι αντικαταστάτες των Joel Matip και Dejan Lovren.
Ο Nicol πάντως ελπίζει ότι τους επόμενους μήνες οι Κόκκινοι θα καταφέρουν να φέρουν στο Anfield ένα δυνατό κεντρικό αμυντικό!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com