Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανησυχεί για τον τραυματισμό του Salah η Liverpool

Ανησυχεί για τον τραυματισμό του Salah η Liverpool

Διακοπή υπάρχει αυτή την εβδομάδα στα πρωταθλήματα, λόγων των Εθνικών ομάδων και η Liverpool ανησυχεί έντονα για την κατάσταση του Mohamed Salah μετά το νέο χτύπημα, που δέχθηκε ο Αιγύπτιος στον αγώνα με την Manchester City και αυτό γιατί ο 27χρονος επιθετικός εντάχθηκε στην Εθνική ομάδα της Αιγύπτου πριν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία.

Στους Reds υπάρχει ανησυχία και φόβος μήπως ο Mo έχει τραυματιστεί ξανά στον αστράγαλό του, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα με την Leicester τον περασμένο μήνα.

Πάντως, ο επιθετικός των Πρωταθλητών συνέχισε κανονικά τον αγώνα και μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Fernandinho και έγινε αλλαγή στο 87′, με τον Joe Gomez να περνά εντός.

Αμέσως μετά την αλλαγή του όμως, του τοποθετήθηκε πάγος και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα ήθελε να παραμείνει ο παίκτης στο Melwood κατά την διάρκεια της διακοπής.

Ο ίδιος όμως είχε κληθεί κανονικά από την χώρα του και θα την ενισχύει στους αγώνες με Κένυα και Κομόρες.

Η Liverpool είναι αναγκασμένη να περιμένει να επιστρέψει ο Salah από την Εθνική του ομάδα, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να μάθει αν έχει υποστεί νέο τραυματισμό και αν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Crystal Palace στις 23 του μηνός.

Ο Salah γράφει το 2-0 για την Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com