Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναλαμβάνει την RB Salzburg ο Lijnders!

Αναλαμβάνει την RB Salzburg ο Lijnders!

Την θέση του πρώτου προπονητή στην RB Salzburg μέχρι το 2027 αναλαμβάνει με την έναρξη της νέας σεζόν ο Pep Lijnders, ο οποίος αποχωρεί από το Anfield με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μαζί του στην Αυστρία θα μετακομίσει και ο Vitor Matos, ο οποίος εργάστηκε στη Liverpool τα τελευταία 4.5 χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Ο Lijnders έφτασε στη Liverpool το 2014 ως προπονητής U16s στην Ακαδημία, πριν προχωρήσει για να γίνει προπονητής ανάπτυξης πρώτης ομάδας το 2015.

Αρχικά εργάστηκε υπό τον Brendan Rodgers σε αυτή τη θέση και παρέμεινε στην πρώτη ομάδα μετά την έλευση του Klopp ως προπονητή αργότερα εκείνο το έτος.

Μετά από μια περίοδο που ήταν στην NEC Nijmegen στην πατρίδα του, ο Lijnders επέστρεψε στη Liverpool ως βοηθός προπονητή ενόψει της σεζόν 2018-19.

Ο Matos εντάχθηκε στους Reds από την FC Porto τον Οκτώβριο του 2019 σε έναν ρόλο που είχε προηγουμένως ο Lijnders, λειτουργώντας ως σημαντικός σύνδεσμος μεταξύ της Ακαδημίας του συλλόγου και της πρώτης ομάδας.

Και οι δύο ήταν έκτοτε κομβικά μέρη του προπονητικού επιτελείου του Klopp κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που είδε τους Reds να κατακτούν επτά μεγάλες διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της Premier League και του Champions League.

Ο Lijnders και ο Matos είναι μεταξύ πολλών μελών της ομάδας που θα φύγουν από τον σύλλογο μαζί με τον Klopp μετά το φινάλε της σεζόν της Κυριακής εναντίον της Wolves.

Ο Pep Lijnders στην Αυστρία για την RB Salzburg.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com