Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει δείξει ενδιαφέρον για Simakan η Liverpool»

«Έχει δείξει ενδιαφέρον για Simakan η Liverpool»

Τον Mohamed Simakan για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας έχει η Liverpool στα ραντάρ της, σύμφωνα με πηγές από την Γερμανία.

Οι Reds είδαν τον Joel Matip να αποχωρεί ως ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι από το Anfield και αναμένεται να προσθέσουν στο ρόστερ τους τουλάχιστον έναν στόπερ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, αν και δεν δείχνουν να βιάζονται να κινηθούν.

Το τελευταίο όνομα που συνδέθηκε με τους Reds είναι εκείνου του 24χρονου αμυντικού της RB Leipzig, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια με τη φανέλα της Γερμανικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, όντας βασικός για μεγάλα μέρη της σεζόν.

Σύμφωνα με τον Philipp Hinze, ανταποκριτή του Sky Germany για την RB Leipzig, τόσο η Liverpool, όσο και η Atletico Madrid έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι το προχωρημένο, αλλά ούτε και διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους συλλόγους ως τώρα.

Ο Simakan δεν είναι δυσαρεστημένος στην RB Leipzig, όμως δεν θα έλεγε όχι σε μια μεταγραφή σε μια μεγαλύτερης φήμης ομάδα, όπως είναι η Liverpool και η Atletico Madrid.

Η RB Leipzig μέχρι στιγμής ναι μεν τον υπολογίζει κανονικά για την επόμενη σεζόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα του στεκόταν εμπόδιο, αν εκείνος επιθυμούσε να αποχωρήσει από τη Γερμανία και θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό κοντά στα 40-45 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στη Liverpool και στους συλλόγους της Red Bull έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια ένας πολύ καλός δίαυλος επικοινωνίας, με τους Reds να έχουν κάνει αρκετά deals, με τελευταία εκείνα των Dom Szoboszlai και Ibou Konate, οι οποίοι αποκτήθηκαν το 2023 και το 2022 αντίστοιχα.

Η περίπτωση του Simakan για τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com