Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ojo

Έτοιμος να αποχωρήσει ο Ojo

Έτοιμος να αποχωρήσει από το ρόστερ της Liverpool είναι ο Sheyi Ojo, ο οποίος ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Jürgen Klopp και δεν συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας σε Αυστρία και Γαλλία.

Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Championship με την Cardiff, η οποία ενδιαφέρεται να τον εντάξει ξανά στο δυναμικό της, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση για την απόκτηση του μέχρι στιγμής.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του εκδήλωσε και η Werder Bremen τον περασμένο μήνα, δίχως όμως να καταθέσει κάποια πρόταση, ενώ επαφές φέρεται να υπάρχουν με συλλόγους από την Ελλάδα και το Βέλγιο.

Δεν είναι όμως ξεκάθαρο αν κάποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Reds, οι οποίοι κοστολογούν τον παίκτη κοντά στα £5 εκατομμύρια.

Ο Ojo δεσμεύεται με συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την Liverpool και η ομάδα θεωρεί πως θα μπορούσε να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι και να εισπράξει ένα ικανοποιητικό ποσό, όπως συνέβη και με τους Marko Grujic, Taiwo Awoniyi και Harry Wilson.

Πέρυσι πραγματοποίησε μια καλή σεζόν στην Championship με τον Ουαλικό σύλλογο, σκόραροντας 5 γκολ και μοιράζοντας άλλες 7 ασίστ.

Ο Sheyi Ojo εξακολουθεί να μην έχει μέλλον στο Anfield.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com