Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έτοιμοι για τη μεγάλη τους στιγμή στους δύο τελικούς οι 4 Reds!

Έτοιμοι για τη μεγάλη τους στιγμή στους δύο τελικούς οι 4 Reds!

Σπουδαία ημέρα είναι η σημερινή για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς θα λάβουν χώρα οι τελικοί του Euro και του Copa America σε Βερολίνο και Μαϊάμι αντίστοιχα, με τη συμμετοχή 4 ποδοσφαιριστών των Reds σε Αγγλία, Αργεντινή και Κολομβία.

Η αρχή θα γίνει αρχικά με τον τελικό του Euro στις 22:00 ώρα Ελλάδος, όπου η Αγγλία θα διεκδικήσει το πρώτο της Ευρωπαϊκό κόντρα στην Ισπανία, μετά την ανεπιτυχή της προσπάθεια το 2021 και την ήττα της στα πέναλτι από την Ιταλία στο Wembley.

Τα Τρία Λιοντάρια ευελπιστούν να φέρουν αυτή τη φορά το τρόπαιο στο Νησί, με τους Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez να θέλουν να πανηγυρίσουν για πρώτη φορά έναν τίτλο με την εθνική τους ομάδα.

Οι δύο άσοι της Liverpool δεν θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον Trent να περνά ως αλλαγή, ανάλογα με την έκβαση του ματς και ειδικά αν το παιχνίδι οδηγηθεί σε παράταση.

Στις 03:00 τα ξημερώματα θα έρθει η ώρα για τον τελικό του Copa America, όπου η Αργεντινή του Alexis Mac Allister θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κολομβία του Luis Diaz.

Η Αργεντινή θέλει να κερδίσει το τρόπαιο για δεύτερη συνεχή φορά, ενώ οι Κολομβιανοί θέλουν να το πράξουν για πρώτη φορά μετά το 2001.

Macca και Diaz θα ξεκινήσουν βασικοί και αναμένεται να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χώρων τους, για μια ακόμη φορά.

Η μεγάλη μέρα των τελικών έφτασε με τη συμμετοχή 4 Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com