Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έσωσαν την παρτίδα με γκολάρα οι νέοι! (vid)

Έσωσαν την παρτίδα με γκολάρα οι νέοι! (vid)

Την πληγωμένη τιμή της ομάδας, έπειτα από το εφιαλτικό 5-0 του χθεσινού αγώνα με την Manchester City, έσωσαν λιγάκι οι U23 του συλλόγου, στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα των Cityzens.

Η ομάδα του Neil Critchley είχε ως ήρωα τον Yan Dhanda, ο οποίος με ένα εξαιρετικό γκολ στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε την διαφορά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Neil Critchley, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Prenton Park.

O Critchley παρέταξε απο «μεγάλους» τον Marko Grujic αλλά και τον Danny Ings, χωρίς όμως κανείς να κάνει τη διαφορά. Οι Reds είχαν μία ανούσια υπεροχή χωρίς να μετουσιωθεί σε γκολ, ενώ τα άσχημα νέα της ημέρας ήρθαν στο ημίχρονο, καθώς o Ings αποχώρησε τραυματίας. Ο Yan Dhanda ήταν αυτός που πήρε τη θέση του και οι Reds συνέχισαν από κει που σταμάτησαν στο πρώτο ημίχρονο. Έλεγχος του παιχνιδιού, απειλές στον Grimshaw, τερματοφύλακα της City, ο οποίος όμως στάθηκε αξιοπρεπώς και δεν νικήθηκε για 89 λεπτά, ενώ στο ύψος του στάθηκε και ο Kamil Grabara, ο οποίος ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Την λύση έδωσε η ατομική ικανότητα του Dhanda, ο οποίος έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ το οποίο θύμισε Sadio Mane! Από τα αριστερά, ζύγισε τον αντίπαλο αμυντικό αλλά και τον τερματοφύλακα, βρήκε χώρο και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Grimshaw! Oι Reds έτσι πραγματοποίησαν το 4/4 στην φετινή Premier League 2, έχοντας ξεκινήσει φοβερά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com