Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έπαινοι του Gerrard για τον Ovie Ejaria

Έπαινοι του Gerrard για τον Ovie Ejaria

Έπαινοι του Gerrard για τον Ovie Ejaria

Ο εικοσάχρονος παίκτης των Κόκκινων Ovie Ejaria υπέγραψε νέο συμβόλαιο, μακράς διάρκειας στο Anfield, πριν δοθεί δανεικός για μια χρονιά στη Rangers για να κερδίσει σε εμπειρία!

Όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους νέους παίκτες της Liverpool ,o Ejaria αντιμετωπίζει δυσκολίες για να καθιερωθεί σε μία ομάδα στην οποία δεν λείπει το ταλέντο- με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Harry Wilson!

Ο Steven Gerrard έδωσε λοιπόν μια διέξοδο στον παίκτη, επαινώντας στη συνέχεια τόσο αυτόν όσο και την Liverpool, που βοήθησε και συναίνεσε στο να δοθεί δανεικός ο παίκτης.

«Είναι καλό που ο Ovie ήρθε σε μας, αφού είναι παίκτης με πολύ ταλέντο.» δήλωσε.

«Όταν θα έχει την μπάλα, το πλήθος στις κερκίδες θα τσιτώνεται, και πληρεί τα κριτήρια που έχουμε βάλει για το κέντρο της ομάδας.»

«Είναι ψηλός αλλά μπορεί να κερδίσει την μπάλα πίσω και να τρέξει προς την αντίπαλη άμυνα, δημιουργώντας καταστάσεις.»

«Θα μας δώσει κάτι έξτρα στο κέντρο, κάτι διαφορετικό σε σχέση με ότι υπήρχε εδώ από πριν.»

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον έχουμε μαζί μας την επόμενη χρονιά και η Liverpool μας βοήθησε πολύ εδώ.» ολοκλήρωσε.

Ο Ejaria θα πετύχει στην Premier League της Σκωτίας. Το ποδόσφαιρο εκεί βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο και θα προσθέσει νέες εμπειρίες παίζοντας κάθε βδομάδα εναντίον παικτών με καλύτερη φυσική κατάσταση καθώς και δύναμη, αλλά και με περισσότερο ανταγωνισμό απ’ ότι στην Premier League 2.

Ο παίκτης θεωρείται ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του, αφού μπορεί λόγω σωματικής διάπλασης να αντιμετωπίσει προκλήσεις αντίπαλων μέσων αλλά και αμυντικών ενώ έχει μια φανταστική πρώτη επαφή με τη μπάλα καθώς και μεγάλη τεχνική κατάρτιση!

Έπαινοι του Gerrard για τον Ovie Ejaria
Έπαινοι του Gerrard για τον Ovie Ejaria

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com