Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένας μνηστήρας λιγότερος για Sakho/Καμία πρόταση ακόμα για Markovic

Ένας μνηστήρας λιγότερος για Sakho/Καμία πρόταση ακόμα για Markovic

Οι Mamadou Sakho και Lazar Markovic είναι δύο παίκτες που βρίσκονται στην transfer list του συλλόγου, και ήδη υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα με τα ονόματά τους, συνδεδεμένα με αρκετούς συλλόγους. Για τον πρώτο, έχουμε μία ομάδα λιγότερη στις υποψήφιες για τον θηριώδη στόπερ, ενώ για τον δεύτερο, απλά την είδηση ότι δεν υπάρχει πρόταση για εκείνον (ακόμα).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Λονδίνο, η Crystal Palace απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, με τον Frank De Boer, τον νέο προπονητή του συλλόγου, να στρέφεται σε άλλες περιπτώσεις, με το όνομα του Joel Veltman του Ajax να ακούγεται εντονότερα.

Όσον αφορά τον Σέρβο εξτρέμ της ομάδας μας, υπάρχει η Watford Observer, η οποία αναφέρει πως η Watford δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση στην Liverpool για την απόκτηση του Markovic. Όμως, το ενδιαφέρον της ομάδας θεωρείται δεδομένο, ενώ η Liverpool θα προσπαθήσει να πάρει περισσότερα από όσα έδωσε στην Benfica για να αποκτήσει τον Σέρβο το 2014, όπως σας είχαμε αναφέρει στο liverpool.gr. Κι αν για το πρώτο ήμασταν σχεδόν σίγουροι, στο δεύτερο αναφερθήκαμε με σχετική επιφύλαξη, καθώς μία πρόταση άνω των 20 εκατομμυρίων ίσως να φαντάζει υπερβολική. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν πολύ ζουμί αυτές οι υποθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com