Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έκλεισε με ισοπαλία τα φιλικά στη Γερμανία

Έκλεισε με ισοπαλία τα φιλικά στη Γερμανία

Η Liverpool έκλεισε με ισοπαλία με σκορ 4-4 τα φιλικά της παιχνίδια στη Γερμανία, με αντίπαλο την Greuther Fürth, δείχνοντας να βρίσκεται σε πολύ καλή επιθετική και φανερώνοντας τα αμυντικά της κενά.

Για τους Reds βρήκαν δίχτυα οι Luis Diaz, Darwin Nunez και Mo Salah.

Οι παίκτες του Klopp μπήκαν με όρεξη στην αναμέτρηση, έχοντας τον Diaz, αλλά και τον Ben Doak σε καλή μέρα, ο οποίος μάλιστα έφτασε κοντά στο γκολ στο 8’ με προσωπική ενέργεια.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 22ο λεπτό μετά του πολύ όμορφη ενέργεια του Κολομβιανού διεθνή και πλασέ με το δεξί. Λίγα λεπτά αργότερα, η ομάδα έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Diogo Jota.

Μέχρι την ανάπαυλα, οι Reds απείλησαν ξανά με τον Diaz στο 27’, αλλά και με τον Gakpo στο 30’, με το 0-1 όμως να παραμένει.

Στο δεύτερο μέρος, οι Reds αγωνίστηκαν με διαφορετική ενδεκάδα και τους Nunez και Salah να περνούν μεταξύ άλλων στον αγωνιστικό χώρο.

Η Γερμανική ομάδα ισοφάρισε στο 47’ σε 1-1 με τον Green, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος πάσα του Adrian στον McConnell και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση από τη Liverpool ήταν όμως άμεση και μάλιστα διπλό από δύο συνεργασίες του Salah με τον Nunez.

Η πρώτη στο 50’, όταν ο Αιγύπτιος έκοψε προς τα μέσα και μοίρασε στον Darwin, με τον τελευταίο να περνάει τον τερματοφύλακα και να σκοράρει.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και στο 59’, όταν ο Salah βρήκε και πάλι τον Nunez με μια ψηλοκρεμαστή μπαλιά, εκείνος απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με αριστερό πλασέ σημείωσε το 1-3.

Στο 67ο λεπτό ήταν η σειρά της Furth να χάσει αρχικά μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ του Hrgota με τον Adrian και στη συνέχεια να μειώσει σε 2-3 με σκόρερ τον Petkov, ο οποίος ενδεχομένως να βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και η ισοφάριση από το σύνολο της Furth, με τον Sieb, μετά από αντεπίθεση και εντός περιοχής τελείωμα, με τα αμυντικά κενά της Liverpool να κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους.

Στο 77’ η Furth έκανε το 4-3 και την ολική ανατροπή, ξανά μετά από αντεπίθεση και πάλι με σκόρερ τον Sieb, ο οποίος σούταρε από το ύψος της περιοχής και σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το παιχνίδι επεφύλασσε ένα ακόμη γκολ, αυτή τη φορά από την πλευρά της Liverpool στο 89’, με τον Nunez να σεντράρει και τον Salah να τελειώνει τη φάση από κοντά για το 4-4.

Οι Reds μάλιστα στο αμέσως επόμενο λεπτό έφτασαν κοντά και στο 5-4, με τον Nunez, τον οποίον και σταμάτησε ο keeper της Furth, ο Urbig για να κρατήσει το σκορ στο 4-4.

Οι δύο ενδεκάδες:

Πρώτο μέρος: Alisson; Bradley, Konate, Van Dijk, Robertson; Alexander-Arnold, Mac Allister, Gakpo; Doak, Diaz, Jota

Δεύτερο μέρος: Adrian (Pitaluga 75′); Gomez, Matip, Quansah, Τσιμίκας; McConnell, Elliott (Frauendorf 75′), Jones (Clark 75′); Salah, Koumas (Scanlon 75′), Nunez

Επόμενο φιλικό για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη Leicester στη Σιγκαπούρη.

Ο Luis Diaz ανοίγει το σκορ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com