Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έδειξε την ανωτερότητά της στο β’ ημίχρονο και ξεκίνησε με νίκη η Liverpool!

Έδειξε την ανωτερότητά της στο β’ ημίχρονο και ξεκίνησε με νίκη η Liverpool!

Η Liverpool, αν και ζορίστηκε για περίπου 60 λεπτά, επικράτησε με 3-1 της LASK και ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή της ευρωπαϊκή σεζόν στο Europa League.

Α’ Ημίχρονο: Με 11 αλλαγές από τον αγώνα με τη Wolves και τους Stefan Bajcetic και Ben Doak στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds κόντρα στη LASK.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να απειλούν πρώτοι με τον Zulj στο 13’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό, έπειτα από κόρνερ, να ανοίγουν το σκορ με ένα εξαιρετικό εκτός περιοχής σουτ του Flecker.

Οι Reds προσπάθησαν να απαντήσουν σχεδόν άμεσα με σέντρα-σουτ του Doak, χωρίς να βρεθεί κάποιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ η πρώτη τους καλή στιγμή ήρθε στο 19’ με κεφαλιά του Nunez, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε με σουτ και στο 26’.

Ο Darwin ακριβώς δέκα λεπτά αργότερα, στο 36’ έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν πήρε την κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά ο Lawal απέκρουσε εντυπωσιακά, στην τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool μπήκε στην επανάληψη με μεγαλύτερη διάθεση να ψάξει ένα γκολ και στο 55ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για τάκλιν του Ziereis στον Luis Diaz έπειτα από καλό γύρισμα του Bajcetic.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Darwin Nunez, ισοφαρίζοντας σε 1-1 και πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της Liverpool στη διοργάνωση.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν τρία λεπτά αργότερα, με τον Kelleher να έχει ωστόσο απάντηση στο σουτ του Havel.

Στο 60ο λεπτό έγιναν οι τρεις πρώτες αλλαγές του Klopp, με τους Mac Allister, Szoboszlai και Gomez να αντικαθιστούν τους Doak, Endo και Bajcetic.

Ούτε τρία λεπτά δεν συμπληρώθηκαν από τη στιγμή που έγιναν οι αλλαγές και οι Reds έκαναν την ολική ανατροπή, ο Elliott βρήκε τον Gravenberch, εκείνος σέντραρε στην περιοχή και ο Luis Diaz με μια επαφή την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2!

Στο 74ο λεπτό αντικαταστάθηκε και ο Gravenberch, λόγω ενοχλήσεων, αφήνοντας τη θέση του στον Mo Salah. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αιγύπτιος συνεργάστηκε όμορφα με τον Darwin Nunez, και περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του Lawal αφαίρεσε το όποιο άγχος είχε απομείνει στους παίκτες και στους φίλους της ομάδας μας.

LASK: Lawal; Luckeneder (Darboe 80′), Ziereis, Andrade; Flecker, Jovicic, Horvath, Renner; Ljubicic (Kone 68′), Havel (Mustapha 68′), Zulj

Liverpool: Kelleher; Bajcetic (Gomez 61′), Konate (Matip 81′), Van Dijk, Τσιμίκας; Endo (Mac Allister 61′), Elliott, Gravenberch (Salah 74′); Doak (Szoboszlai 61′), Diaz, Nunez

Επόμενος αγώνας για τους Reds την Κυριακή κόντρα στη West Ham.

O Luis Diaz έδωσε μία και καλή το προβάδισμα στη Liverpool.
O Luis Diaz έδωσε μία και καλή το προβάδισμα στη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com