Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έβαλε τιμή πώλησης στον Origi η Liverpool – αποχωρούν άλλοι 6

Έβαλε τιμή πώλησης στον Origi η Liverpool – αποχωρούν άλλοι 6

Origi

Η Liverpool έχει ήδη ξοδέψει το φετινό καλοκαίρι ένα ποσό γύρω στα £170 εκατομμύρια για μεταγραφές και επιθυμεί να βγάλει τουλάχιστον £100 εκατομμύρια από πωλήσεις παικτών.

Ο πρώτος παίκτης που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τους Reds είναι ο Βέλγος επιθετικός, Divock Origi. Η τιμή πώλησής του ορίστηκε στα £28 εκατομμύρια και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από τη Valencia. Ο Origi μετά και τις απογοητευτικές εμφανίσεις στα φιλικά δεν έχει ελπίδες παραμονής.

Έτοιμοι για αποχώρηση από το Anfield το φετινό καλοκαίρι είναι και οι Danny Ings, Lazar Markovic, Simon Mignolet , Pedro Chirivella, Sheyi Ojo, Marko Grujic.

Ο Ings δεν βρίσκεται στην Αμερική μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, λόγω ενός νέου προβλήματος τραυματισμού. Οι Reds ζητάνε £20 εκατομμύρια, για να τον παραχωρήσουν και οι Crystal Palace, Leicester, Southampton και Newcastle παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Τον Lazar Markovic η Liverpool τον παραχωρεί με ένα ποσό κοντά στα £7 εκατομμύρια με ενδιαφέρον από Anderlecht, Leganes και Getafe. Παρά το γεγονός, ότι βρίσκεται στην Αμερική, ο Σέρβος δεν θα παραμείνει στο ρόστερ.

Για τον Marko Grujic ενδιαφέρεται ακόμη η Lazio να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, όμως για να συμφωνήσουν οι Reds θα πρέπει να λάβουν ένα ποσό γύρω στα £20 εκατομμύρια. Η Ιταλική ομάδα δεν φαίνεται διατεθειμένη να φτάσει αυτό το ποσό. Η Liverpool δείχνει να προτιμάει τον νέο δανεισμό του Σέρβου άσου, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η κατάστασή του.

Για να πωληθεί ο Sheyi Ojo η Liverpool ζητάει £15 εκατομμύρια, ωστόσο αν δεν μπορέσει να βρεθεί αυτό το ποσό, ο παικτής θα δοθεί και φέτος δανεικός.

Η Nottingham Forest και η Swansea City έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Pedro Chirivella και οι Reds θα τον αφήσουν να αποχωρήσει μέ ένα ποσό κοντά στα £5 εκατομμύρια.

Ο Simon Mignolet θα αποχωρήσει σίγουρα από το Anfield, όμως δεν έγινε γνωστό το ποσό που θέλει ο σύλλογος, για να τον παραχωρήσει.

Αποχωρεί οριστικά και ο Danny Ings.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com