Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Άυπνος ο Conte στην επιστροφή!

Άυπνος ο Conte στην επιστροφή!

O Conte δεν περιόρισε τον Salah με έναν μόνο παίκτη.

Μπορεί η Chelsea να σιγούρεψε την θέση της στην επόμενη φάση του Champions League, o manager της όμως και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να πάρουν την βραδινή πτήση από το Baku για το Λονδίνο, ενόψει της αναμέτρησης με τη Liverpool στο Anfield.

Έχοντας διαθέσιμη μόνο την Παρασκευή για μια πλήρη προπόνηση, ο Conte θεώρησε ότι έπρεπε να επιστρέψουν κατευθείαν στην Αγγλία, διαθέτοντας μάλιστα τις 5 και μισή ώρες του ταξιδιού για την προετοιμασία επί χάρτου της ομάδας του.

Ο Ιταλός προπονητής παρακολούθησε στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της Chelsea ,στο Azerbaijan, τον αγώνα της Liverpool με την Sevilla και δήλωσε :»Πρέπει να δουλέψουμε κατά τη διάρκεια της πτήσης για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με τη Liverpool».

conte klopp

Η Chelsea θα προετοιμασθεί ελαφρά την Πέμπτη το απόγευμα στο Cobham, και την Παρασκευή οι παίκτες της θα προπονηθούν κανονικά πριν πετάξουν για το Merseyside το απόγευμα.

Και συνέχισε ο Conte :»Δεν είναι εύκολο για ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι να έχεις μόνο μία μέρα ανάπαυλας.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό επίσης. Το Αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, καθώς 6 ομάδες παλεύουν για τον τίτλο.»

«Να δημιουργείς το ίδιο πρόβλημα σε μία ομάδα για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα δεν είναι δίκαιο. Κάποιος θα πρέπει να μας βοηθήσει.»

Ο Conte θα μπορούσε βέβαια να πάρει θάρρος από την βελτιωμένη απόδοση της ομάδας του εναντίον της Qarabag-η οποία πάντως έπαιζε από νωρίς με 10 παίκτες.

Παρ’ όλα αυτά προσπάθησε να δικαιολογηθεί κυρίως για την ήττα με 3-0 της ομάδας του από τη Roma, λέγοντας ότι ειδικά το 2ο ημίχρονο εκείνου του αγώνα ήταν πολύ άσχημο και ότι «από την αρχή αυτής της σαιζόν αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, αλλά τουλάχιστον η στάση μας απέναντι σε αυτά ήταν πάντα θετική.»

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com