Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλαξε γνώμη για Firmino o Murphy

Άλλαξε γνώμη για Firmino o Murphy

Το εγκώμιο του Roberto Firmino για την τρέχουσα αγωνιστική του κατάσταση, ιδίως από τον τραυματισμό του Sadio Mane και μετά, έπλεξε ο Danny Murphy. O πρώην παίκτης των «Reds» και νυν τηλεσχολιαστής μάλιστα παραδέχτηκε πως ο Βραζιλιάνος έχει καταφέρει να τον οδηγήσει σε στροφή 180 μοιρών, όσον αφορά την άποψη που είχε για εκείνον το πρώτο διάστημα του στην Αγγλία.

«Τις δύο τελευταίες βδομάδες που έλειπε ο Mane, o Firmino έχει κάνει πραγματικά το κάτι παραπάνω για να καλύψει το κενό» είπε στο Match Of The Day o Murphy. «Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι πρώτα και κύρια έχει φανταστική εργατικότητα, ενώ του αρέσει να τρέχει από πίσω. Δεν χρειάζεται να είσαι ο πρώτος στην ταχύτητα, αν ξέρεις πως να βρεις τον χώρο. Είναι πολύ ήρεμος στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.»

Ο Firmino σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τη West Brom, γκολ το οποίο είναι το 11ο του για φέτος, ένα παραπάνω από την περσινή σεζόν. Ο «Bobby» βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση των σκόρερ της ομάδας για φέτος και με τον Sadio Mane, που έχει 13, να είναι τραυματίας, κάλλιστα μπορεί να τον ξεπεράσει ως το τέλος της σεζόν.

«Απέναντι στην West Brom έπαιξε στα δεξιά, αλλά κατέληγε να βρίσκεται και να γυρίζει παντού. Είναι δύσκολο να μαρκαριστεί. Έχει αντίληψη του χώρου και ικανότητα να εναλλάσσεται μεταξύ των θέσεων, μαζί με άλλους παίκτες, πολύ καλά» συνέχισε ο Murphy, ο οποίος τελείωσε το εγκώμιο με την παραδοχή ότι στην αρχή της περασμένης σεζόν δεν ήταν και ο μεγαλύτερος… φαν του Firmino.

«Πρέπει να παραδεχτώ ότι όταν ήρθε δεν ήμουν πεπεισμένος. Αυτή όμως ήταν μία πολύ,πολύ καλή εμφάνιση και με έχει εντυπωσιάσει αρκετά.«

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com