Ο Dirk Kuyt δεν θα είναι ο αντικαταστάτης του John Heitinga στο τεχνικό επιτελείο του Arne Slot, παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα στις επιλογές που εξέταζε η Liverpool.
Οι Reds έχουν ένα κενό στο staff τους, μετά την αποχώρηση του Heitinga, ο οποίος ανέλαβε τον Ajax ως πρώτος προπονητής και βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη.
Αυτός όμως δεν θα είναι ο πρώην άσος της ομάδας, Dirk Kuyt, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του μιλώντας σε podcast.
Ο άλλουε διεθνής επιθετικός αναμένεται να αποχωρήσει από την Beerschot, μετά τον υποβιβασμό της Βελγικής ομάδας και εξετάζει τις επιλογές του.
Η επόμενη σεζόν δεν θα τον βρει όμως να επιστρέφει στο Anfield, αν και ο ίδιος θα το ήθελε, όπως ανέφερε ο ατζέντης του, Rob Jansen.
Ο Jansen συγκεκριμένα ανέφερε στο KieftJansenEgmondGijp podcast:
«Θα είναι κάποιος άλλος ο επόμενος βοηθός προπονητή.»
«Αυτό θα ήταν υπέροχο για αυτόν [αλλά] ο βοηθός της Liverpool θα είναι κάποιος άλλος.»
«Θα ήταν υπέροχο για τον Dirk. Θα του άρεσε πολύ να πάει στη Liverpool, ο βοηθός εκεί φυσικά είναι σε σοβαρό επίπεδο». Εξήγησε ο Jansen.
Ανάμεσα στις λύσεις που έχει θα μπορούσαν να εξετάσουν οι Πρωταθλητές Αγγλίας είναι ο πρώην βοηθός του Slot στη Feyenoord, Marino Pusic.
Ο Κροάτης είχε αποχωρήσει από την Ολλανδική ομάδα το 2023 για να αναλάβει την Shakhtar Donetsk, ωστόσο τώρα αποχώρησε από την Ουκρανία, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα.